Binnenschilderwerk

Een frisse lik verf op de muur of een kozijn dat opnieuw gelakt moet worden: het lijken simpele klusjes. Toch staat u vervolgens misschien weer uren op een trapje  en wil het eindresultaat maar niet uitpakken zoals u het voor ogen had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman. Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, plafonds, kozijnen en trappen scheelt niet alleen veel tijd en frustratie, maar levert ook een langdurig, kwalitatief beter resultaat op waar u jaren plezier van heeft. Bart van Fiksvo Schilderwerk uit Groningen heeft kennis van zaken en neemt de klus graag van u over.

Het schilderwerk

Het schilderen van wanden, plafonds, vloeren en andere steenachtige ondergronden is een tijdrovende klus.

Bart zorgt  voor een snelle én perfecte afwerking van uw muren, in de kleur van uw keuze. Ook structuurverf en decoratieve wandafwerkingen, vallen onder de vele opties. Bart van Fiksvo schilderwerken zorgt voor de juiste voorbehandeling waarbij gaten en scheuren worden gedicht en hij ruimt alles, zodra de klus geklaard is, ook weer netjes op. U heeft er geen omkijken naar.

 

Het houtwerk

De mate van kennis die nodig is om houtwerk juist te behandelen, wordt nogal onderschat. Vaak leidt dit tot verkleuringen door lichtinval of vroegtijdige slijtage. Bart zorgt voor een degelijke behandeling van al het houtwerk in uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, trappen, plinten en meubilair. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad, Bart weet waar hij op moeten letten.

 

Wandafwerking

Wilt u uw wand liever behangen of is dit technisch noodzakelijk? Bart van Fiksvo Schilderwerk legt zijn kwast gerust opzij om uw wand te voorzien van overschilderbaar glasweefselbehang (geschikt voor de reparatie van wanden met scheuren) of decoratief behang, zoals fotobehang, structuurbehang of behang met een mooi motief. U kiest het behang uit en Bart zorgt ervoor dat het netjes wordt aangebracht.